hazzariq , when we first met I honestly had no idea what you would be so important to me :*
someone that i thinking is you :)

Monday, 5 November 2012

my best friend ♥


okay gamba first time nya dengan daus, pergi sine pun siktauk, HAHA


okay second, rindu time tok, time ramah tamah sekolah eid two thousand twelve . 


lastly, nehhhh molah duckface? HAHAHAHA apajaklah# sikdabahh, haha nya molah muka ngegeh nya? ada ngga? waaaa time tok nya pegi pasa dengan dak usu nya .

ALL ABOUT DEKNO 
hey everybody, this is my best friend, her name is siti nurassyamira binti noran. nya tok bait ehhhh, bait gegilak. first temu nya dekat sekolah menengah, feel macam siklalek, because ada kawan lain selain nya nak? aaaaa lamak lamak tek kenal lah. kenal kenal tek alu mula rapat, kawan lain sine tuju? semua jadi abuuuu! lot of laugh HAHAHA sampe now, we always and still together, sine nya sia kmk, sine kmk sia nya, pengekot empuan tok tauk sik? sikpat ngga org bejalai dikit eh? hahaha nya tok juak lah salu berambeh dekat rumah kmk, nang awesome lah mun nya dah berambeh, sikdapat nak tido nyenyak, ada ada nya ngaco. mun sik kelak, loya burok sik pande abis, alolo :') nya tok lah kadang kadang pemanas, nang pemanas ehh, kuat merajuk, kira mintak pujok lah? maseeee ku nak melayan hahaha pernah sekali, nya merajuk ngan aku, sampe mintak ambik mak nya di sekolah, hahaha lucu lah nya tok, tapi gine gine nak? i respect her tauk sik? because nya tok sik mungkir even apa apa berlaku, thankyou for being nice to me, i hope this friendship will last foreverrrrrrrrrrrrrrrrrr bye i love you!

5 november ♥

okay hai guys, mornight first story, im so happy tonight, mok tauk sik kenak? whoaaa zariq agak kmk ehhhh. kenak sik gila gik? dah lah nya agak kmk lom ready nak bertemu gn nya, itsokay itsokay, tapi nak? ehhhh happy sampe sik terkata ehhh. jumpa nya first time, before today memang lah penah jumpa, tapi sik kenal lah haha tgga camya ajak bah pun bolehh (y) but tonight is awesome gilak lah~ sik terkata eh tauk sik? ya allah, jika dia jodohku, berikanlah aku kekuatan untuk menjaga segla cubaan dan dugaan bersamanya :') hmmmm, my mom? eh asyik tanyak soalan jak. well, lamak sik jumpa aite? macam macam ditanyak. aiyaaaaaa, tengah malam update story? sikpat tido kotan excited tek HAHAHA tapi tapi aku happppyyyyyyyy! i love you so much zariq, k lah ya jak tek, thankss for today 

Wednesday, 17 October 2012

peperiksaan menengah rendah ♥


hai semua, lamak sik update belog tok. so now, maok cerita pasal pmr, oh my pmr, tawakal jak dengan apa yang dah dipolah, sikpat diulang agik nak oh? agik pun, im not genius like others. mun result kelua, harap lulus jak. past is past. bahasa melayu, okay lah bagik mek, matematik agik lah okay, u know why? because i love math! :* english :( paham sik dengan apa reaksi muka ya? paham nak? aaaa, maksudnya, sik berapa lah. im not interested to english languange sebenarnya. tapi yalah, speaking speaking tok siktauk lah betol kah sik, hahahaha *shame on me* aaaaa one more, about history? wah wah wah *sejarah agik lah sakit ati* ish, frust abis ehh, in form 1 until lah trial pmr tok tek, sebenarnya sejarah kmk sik penah lulus. *sedih* tapi boo jak ngan kmk, because of what am i doing selamak tok memang membuang masa! grrrrrr, apa gik ohh, mentang mentang lamak sik update, alu panjang cerita, lalalala. emm, ya jak lah oh? hee, ngantok sebenarnya tok, hahaha. isok mok datang pasca bah, huahuahua :D ok lah, bye goodnight guys! hope enjoy reading my story *bigSMILE* :)