hazzariq , when we first met I honestly had no idea what you would be so important to me :*
someone that i thinking is you :)

Monday, 5 November 2012

5 november ♥

okay hai guys, mornight first story, im so happy tonight, mok tauk sik kenak? whoaaa zariq agak kmk ehhhh. kenak sik gila gik? dah lah nya agak kmk lom ready nak bertemu gn nya, itsokay itsokay, tapi nak? ehhhh happy sampe sik terkata ehhh. jumpa nya first time, before today memang lah penah jumpa, tapi sik kenal lah haha tgga camya ajak bah pun bolehh (y) but tonight is awesome gilak lah~ sik terkata eh tauk sik? ya allah, jika dia jodohku, berikanlah aku kekuatan untuk menjaga segla cubaan dan dugaan bersamanya :') hmmmm, my mom? eh asyik tanyak soalan jak. well, lamak sik jumpa aite? macam macam ditanyak. aiyaaaaaa, tengah malam update story? sikpat tido kotan excited tek HAHAHA tapi tapi aku happppyyyyyyyy! i love you so much zariq, k lah ya jak tek, thankss for today 

No comments: