hazzariq , when we first met I honestly had no idea what you would be so important to me :*
someone that i thinking is you :)

Monday, 5 November 2012

my best friend ♥


okay gamba first time nya dengan daus, pergi sine pun siktauk, HAHA


okay second, rindu time tok, time ramah tamah sekolah eid two thousand twelve . 


lastly, nehhhh molah duckface? HAHAHAHA apajaklah# sikdabahh, haha nya molah muka ngegeh nya? ada ngga? waaaa time tok nya pegi pasa dengan dak usu nya .

ALL ABOUT DEKNO 
hey everybody, this is my best friend, her name is siti nurassyamira binti noran. nya tok bait ehhhh, bait gegilak. first temu nya dekat sekolah menengah, feel macam siklalek, because ada kawan lain selain nya nak? aaaaa lamak lamak tek kenal lah. kenal kenal tek alu mula rapat, kawan lain sine tuju? semua jadi abuuuu! lot of laugh HAHAHA sampe now, we always and still together, sine nya sia kmk, sine kmk sia nya, pengekot empuan tok tauk sik? sikpat ngga org bejalai dikit eh? hahaha nya tok juak lah salu berambeh dekat rumah kmk, nang awesome lah mun nya dah berambeh, sikdapat nak tido nyenyak, ada ada nya ngaco. mun sik kelak, loya burok sik pande abis, alolo :') nya tok lah kadang kadang pemanas, nang pemanas ehh, kuat merajuk, kira mintak pujok lah? maseeee ku nak melayan hahaha pernah sekali, nya merajuk ngan aku, sampe mintak ambik mak nya di sekolah, hahaha lucu lah nya tok, tapi gine gine nak? i respect her tauk sik? because nya tok sik mungkir even apa apa berlaku, thankyou for being nice to me, i hope this friendship will last foreverrrrrrrrrrrrrrrrrr bye i love you!

No comments: